Méďové naděje pro malé pacienty

Nadační fond Kapka naděje a hračkářství Bambule opět spojují síly, aby společně s veřejností už pošesté přinesly radost dětem, které bojují s onkologickým onemocněním. I v letošním roce se vrací dárcovské samolepky s oblíbenými Medvídky naděje. A co je nejlepší, do víru událostí se může zapojit každý. Pro účast v charitativní kampani O Kapku lepší Bambule stačí zakoupit dárcovskou samolepku medvídka za 50 Kč, a to buď v kamenných prodejnách Bambule nebo online prostřednictvím e-shopu. Výtěžek z prodeje těchto samolepek půjde již tradičně na podporu Dětských onkologických oddělení ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava.

Hlavní role v letošní kampani se znovu zhostí kreslení Méďové naděje. Medvídci se vrací v nejoblíbenějších barevných variantách, tedy hnědé, růžové a modré. Samolepku si zákazníci mohou ponechat jako milou vzpomínku, nebo ji podepsat a vložit do sběrných boxů umístěných na pokladnách prodejen Bambule. Prostřednictvím sběrných boxů mohou zákazníci samolepky poslat také v případě, že je zakoupili na e-shopu bambule.cz. Po ukončení kampaně NF Kapka naděje vysbírané medvídky předá malým pacientům přímo v nemocnicích.

Do charitativní kampaně se mohou zákazníci zapojit také nákupem veselých plyšových Fluffy Friends za zvýhodněnou cenu 199,90 Kč. Chlupatí kamarádi se rádi nechají česat a umí ve své husté srsti schovat obličej. Děti tak získají radost z nové hračky, rodiče dobrý pocit podpory charitativní kampaně.

Výtěžek získaný z prodeje Fluffy Friends bude rovněž směřovat na podporu Dětských onkologických oddělení ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava.

Společná charitativní kampaň Nadačního fondu Kapka naděje a hračkářství Bambule je odrazem pokračujícího úspěšného partnerství, které započalo již na podzim roku 2019.

Charitativní kampaň ve spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje se za uplynulých šest let stala neoddělitelnou součástí předvánoční sezóny v hračkářstvích Bambule. Velmi nás těší, že podpora a zájem zákazníků ani po letech neklesl a že díky každoroční sbírce můžeme na jednotlivých onkologických odděleních realizovat projekty, které pomáhají nejen malým pacientům, ale také jejich rodičům, lékařům a zdravotním sestrám. Věříme, že i letos se zákazníci do kampaně zapojí a budou tak společně s námi o Kapku lepší,“ dodává marketingová ředitelka Bambule Jana Krčková.

Dlouhodobého partnerství s hračkářstvím Bambule si velmi vážíme. Každý rok společně posunujeme projekt O Kapku lepší Bambule kupředu a moc děkujeme všem, kteří se do něho zapojí. Věříme, že nejen naši medvídci, ale všechny hračky, které se v průběhu kampaně prodají, vykouzlí na dětských tvářích mnoho úsměvů. Nám už úsměv trvá šestým rokem, za vybrané peníze totiž můžeme zakoupit tolik potřebné vybavení, které bude pomáhat zachraňovat životy dětských onkologických pacientů,“ dodává k projektu Dita Loudilová, ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje.

Charitativní kampaň O Kapku lepší Bambule letos proběhne v termínu od 14. 9. do 31. 12. 2024.

Děkujeme partnerovi Hračkářství Bambule za skvělou organizaci a dlouhodobou spolupráci.

www.bambule.cz

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.