Tentokrát se zapojilo více klubů!

V roce 2023 se parahokejisté z klubu Sharks Karlovy Vary poprvé zapojili do projektu O Kapku lepší hokej. V roce 2024 se tentokrát přidali další kluby a zapojili se tak přímo do jedné z největší charitativní hokejové události roku.

Parahokej, rozvíjející se odvětví ledního hokeje pro sportovce se zdravotním postižením, se stal symbolem síly a odhodlání. Jeho hráči nejsou jen sportovci, jsou inspirací pro nás všechny. A právě tato inspirace se spojila s charitativním projektem "O Kapku lepší hokej".

17.února 2024 si mohli fanoušci parahokeje zakoupit na stadionech v Ostravě, Praze i Karlových Varech stužku a přispět tak na pořízení významného přístroje, který bude zakoupen do laboratoří CLIP, které zkoumají nové metody v léčbě leukémie a dalších zákeřných chorob. 

Vybíralo se v rámci třech duelů:

SKV Sharks Karlovy Vary - SOHO Olomoučtí Kohouti
HC Sparta Praha sledge hokej - SHK LAPP Zlín
Flamingos Ostrava - Motor Sledge České Budějovice

Celkem se na těchto zápasech vybrala částka 12 831 Kč., za kterou všem přispívajícím děkujeme!

Díky propojení parahokeje s charitativním projektem "O Kapku lepší hokej" se stáváme součástí většího příběhu, v němž sport a dobročinnost společně tvoří silnou symbiózu. Tímto propojením vytváříme nejen lepší hokejovou komunitu, ale také přispíváme k léčení a naději pro ty, kteří to potřebují nejvíce.

Autoři fotek:

Flamingos Ostrava: Tomáš Daniel a David Handl

SKV Sharks Karlovy Vary: Daniel Seifert

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.