Částka poputuje na onkologická oddělení v Praze, Plzni a Ostravě

Již popáté byla možnost zapojit se do tradičního projektu O Kapku lepší Bambule, který probíhal ve spolupráci Nadačního fondu Kapka naděje a hračkářství Bambule v období od září do prosince 2023. Výsledkem je více než 10 000 prodaných samolepek a výtěžek celkem 798 681 Kč.   

Zapojit se mohl každý. V prodejnách nebo na e-shopu Bambule stačilo zakoupit dárcovskou samolepku s medvídkem v hodnotě 50 Kč. Ústřední roli v letošní kampani sehrály opět kreslení "Méďové naděje", jejichž kolekce se rozrostla o čtyři nové barevné varianty: 

Se samolepkou bylo možné dělat cokoliv. Kreativita si mezí neklade. Byla připravena možnost samolepku podepsat či napsat na ni vzkaz, který mohl být následně vhozen do tradičních sběrných boxů na pokladnách prodejen Bambule. Odtud poté putovaly k rukám onkologicky nemocným dětem.

Do charitativní kampaně se mohli zákazníci zapojit také nákupem interaktivních Mazlivých medvídků a nově plyšových medvídků Care Bears za zvýhodněnou cenu 199 Kč. Malí barevní medvídci, kteří reagují na péči zvukem a světlem:

Medvídky naděje bylo možné koupit od 16. 9. až do 31. 12. 2023 a podpora z tohoto projektu bude směrovaná na Dětská onkologická oddělení ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava. 

Děkujeme partnerovi Hračkářství Bambule za skvělou organizaci a dlouhodobou spolupráci.

www.bambule.cz

 

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.